20 december 2023

Weer een stap gezet

Vanmiddag rond 15:30 uur was het zover: opruimen en klaar is de vloer in het hele huis. Betonlook in het hele huis minus de slaapkamer: daar kozen we voor houtkleurig PVC. De twee jonge mannen van Poortvliet hebben uitstekend werk verricht. Nette knullen, die we met een gerust hart de sleutel van de voordeur meegaven zodat wij niet elke ochtend vroeg daar moesten zijn. 

Bij binnenkomst vanmiddag zei ik: "O, maar we hadden het in de breedte gewild." Even een schrik op het gezicht: "Echt?" Nee hoor, grapje. Maar waar is dat we het er niet over hebben gehad: het had dus gekund.

De afscheiding tussen gang en slaapkamer is keurig gemaakt: kaarsrecht. Een goede tip was ook die op gelijke hoogte liggende deurmat bij de voordeur.

Morgen wordt er nog wat ingemeten voor de gordijnen, en de intercom wordt nagekeken. Boven hoor je niet wat er beneden wordt gezegd, andersom wel. De beeldverbinding is er wel. Verder is vandaag het plafond gerepareerd en in de keuken is een lelijke rand aan het zicht onttrokken met een extra stripje.

Vrijdag rijdt de verhuiswagen uit Bergen op Zoom de Plantagebaan op. Als zij vertrekken zitten wij met een enorme chaos in huis: tot de 28e hebben we tijd om hier iets aan te doen. Dan vertrekken we voor enkele dagen naar Drenthe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Keuken uitgebreid

Vandaag is onze keuken wat uitgebreid. Met een extra kastje rechts van het raam, enkele plankjes links van het raam en verlichting onder de ...