19 december 2023

Morgen is de vloer klaar

Grijs op vloer en één wand.
De mannen van Poortvliet zijn gisteren begonnen met het leggen van de vloer. Eerst nog extra stofzuigen, dan egaliseren. Eerst worden de plinten gekit, daar wordt de PVC tegenaan gelegd. "Veel andere bedrijven zetten de plinten op de PVC. Dat werkt sneller, maar is niet mooier." Het verklaart ook waarom zijn twee volle dagen nodig hebben, na het egaliseren. Het hele huis krijgt een vloer in betonlook-grijs, alleen de slaapkamer krijgt een houtkleurige vloer. In de gang wordt een mat in het geheel opgenomen.
Heerlijk uitzicht.
De vloerleggers (?) hebben gisteren en vandaag hard gewerkt. Vandaag wordt de PVC gelegd. Geplakt. Gelijmd. We zijn even gaan kijken, maar willen natuurlijk niet in de weg lopen. Onze eerste indruk: het wordt mooi!

Daarna restte ons niets anders dan naar de camper terug te rijden. Ons fotograferen in Amsterdam (Light festival) is verzet: met dit weer is er weinig lol aan. Dat geldt ook voor ons mobiele verblijf. Er staat nog maar een andere camper. Gelukkig doet de verwarming het hier prima. Net als de laptop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Keuken uitgebreid

Vandaag is onze keuken wat uitgebreid. Met een extra kastje rechts van het raam, enkele plankjes links van het raam en verlichting onder de ...