14 december 2023

De 'feestweek' is voorbij

In verband met ons 50-jarig huwelijk kregen we niet alleen een kaart van de burgemeester, maar van onze twee kinderen ook een week in een prachtig huis bij Langbroek met elke dag andere vrienden en activiteiten. We bezochten onder meer het Centraal Museum in Utrecht en fort Honswijk (met gidsen), we wandelden met de boswachter over het Leersumse Veld en we genoten lunches op fraaie locaties. In het eerste weekend waren de kinderen er, met kleinzoons en hond. Het werd een feestweek die zijn weerga niet kent!

Intussen staat de warmtepomp het huis in Potterhoeck op 16 graden te drogen. Niet te warm en niet te snel, want dat geeft alleen krimpscheuren, las ik in het boek van De Kok Bouwgroep. Maandag beginnen ze met het leggen van de PVC-vloer. Grijs in de woonkamer, hal en werkkamertje, houtkleurig in de slaapkamer. De volgende fase. Wij verwachten dat we vanaf 5 januari in het pand kunnen blijven overnachten. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Keuken uitgebreid

Vandaag is onze keuken wat uitgebreid. Met een extra kastje rechts van het raam, enkele plankjes links van het raam en verlichting onder de ...