22 december 2023

Heel veel werk verzet!

Om acht uur
begonnen, om kwart voor elf waren de verhuizers al klaar: alles kon via een laadklep omhoog en door de voordeur naar binnen. Voornamelijk dozen, geen bedden, wasmachine, meubelen, bed. Dat komt later. Leuk: het waren dezelfde drie mannen die het huis in Bergen op Zoom ook voor ons hadden leeggehaald. Zij zetten ook de Lundia boekenkasten weer in elkaar. 

Even later kwamen twee mannen de douchewanden plaatsen. Gelukkig werd er geen waterleiding geraakt: ik heb geen idee waar die lopen. Eén dwarsstang ontbreekt nog. "Ja, staat wel op de tekening maar is niet meegeleverd." Nou, dat wordt dan een keer terugkomen. Niet handig.

Weer wat later kwam de Gordijnspecialist uit Bergen op Zoom - vlak bij ons oude adres - de gordijnrails ophangen in slaap- en woonkamer en de in betweens ophangen. In de slaapkamer leenden we alvast even overgordijnen, zodat we er vanaf 5 januari kunnen slapen. 
En toen zaten we dus met een woonkamer vol spullen. En twee lege boekenrekken. Vanavond hebben dochter en schoonzoon meegeholpen heel veel dozen met boeken uit te pakken. Dat schiet lekker op!

Met de gordijnen ziet het er al een stuk vriendelijker uit. En ook klinkt het minder hol, nu de kamer wat gevuld is.
Na elf uur in de weer zijn hielden we het voor gezien. Morgen komen wasmachine en wasdroger. Vijf januari de meubels in woon- en slaapkamer, half januari de definitieve overgordijnen in de slaapkamer en eind januari de bottom-up bottom-down in keuken en werkkamertje. Tegen die tijd zijn we failliet maar zitten we er wel netjes bij.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Keuken uitgebreid

Vandaag is onze keuken wat uitgebreid. Met een extra kastje rechts van het raam, enkele plankjes links van het raam en verlichting onder de ...