23 december 2023

Grote wasjes, kleine wasjes

Iets over negenen vanmorgen kwam de Witgoed Specialist uit Wouw - rond de 100 meter van ons huis - de nieuw gekochte wasmachine en wasdroger brengen en plaatsen. Wij kozen voor energiezuinige Bosch machines, die op elkaar geplaatst zijn met een uitschuifbaar 'werkvlak' ertussen. Handig om de wasmand op te zetten bij het laden van de droger. De late oplevering van ons huis levert nog een voordeeltje op: 150 euro aan cashback. "Als de woning in oktober was opgeleverd had je dit gemist." Je hoort het Cruijff zeggen.

Morgen wordt er een eerste was gedraaid. We gaan gezellig in de badkamer door het raampje kijken. Wasmachine en droger hebben beide een lichtje van binnen. De droger heeft een handig rek om bijvoorbeeld schoenen te drogen. Dat draait dan niet mee uiteraard.

Er zijn weer aardig wat dozen opgeruimd. Alle archiefdozen, waarin de boeken zaten, zijn leeg. Op de Lundia hebben we ook boeken staan: die hoogte hadden we in het vorige huis niet. De muziekboeken en de fotoboeken kregen hier een plekje.

In het werkkamertje heb ik de Lundia vastgezet aan de muur: dat voelt een stuk steviger aan. Hier staan de reis- en natuurboeken.


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Keuken uitgebreid

Vandaag is onze keuken wat uitgebreid. Met een extra kastje rechts van het raam, enkele plankjes links van het raam en verlichting onder de ...