11 oktober 2023

Stroom in week 44

Hoe gaan we die stroom aansluiten?
Er was wat overleg voor nodig, maar gelukkig was dat er vandaag tussen de firma Baas, de gemeente en 'onze' aannemer Kok Bouwgroep. Deze laatste had sterk aangedrongen op dit overleg om onnodige vertraging te voorkomen.

In de week van 1 november aanstaande komt er stroom in de Potterhoeck. De gemeente geeft toestemming de Plantagebaan - onderdeel van de omleidingsroute Molensingel in Wouw - gedeeltelijk af te sluiten.

Keurige afwerking
In Potterhoeck wordt intussen flink doorgewerkt. De 'standaardkeukens' worden vanaf volgende week geplaatst, de liften zijn geplaatst en momenteel worden de platen boven de balkons geplaatst. 

Het inregelen van de warmtepompen vergt zo'n drie weken: als het dus meezit zouden de woningen vanaf de derde week november opgeleverd kunnen worden.  

De warmtepompen zijn intussen geplaatst. Als er stroom in het complex is kan het inregelen beginnen. Dat vergt doorgaans zo'n drie weken.

Door de omleidingsroute is het nu ongewoon druk op de Plantagebaan.

Ook de voordeuren hangen er intussen in. Binnen wordt er druk geschilderd. De 'feestverlichting' is nodig omdat het bij de dagelijkse aanvang van het werk - 7:00 uur - steeds donkerder wordt.

Het bedienen van de lift wordt niet heel ingewikkeld. De keuze is 0 of 1. Verder zie ik een telefoon, een lichtknop (?) en een noodknop. Denk ik.

Vanaf het balkon hebben we straks zicht op de parkeerplekken, de tuintjes en de omgeving.









Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Keuken uitgebreid

Vandaag is onze keuken wat uitgebreid. Met een extra kastje rechts van het raam, enkele plankjes links van het raam en verlichting onder de ...