09 oktober 2023

Onnodige vertraging door firma Baas

Er is een probleem met het aansluiten van het appartementencomplex Potterhoeck in Wouw. Oorzaak is het 'onhandig'  plannen door Baas, omdat ook de Molensingel in Wouw nu open ligt. De gemeente wil graag meedenken in oplossingen, maar Baas 'smeet de deur dicht' en zei: dan maar eind december. In het kort: de Plantagebaan is onderdeel van de omleidingsroute Molensingel en kan daarom niet dicht. Wat nodig is om Potterhoeck aan de stroom aan te sluiten.

Daarmee benadeelt de firma Baas (aannemer van Enexis) alle bewoners die uitkijken naar de toch al vertraagde oplevering van hun appartement. Door Baas komen daar nu twee maanden onnodig bij. De gemeente wil nog steeds meedenken in oplossingen, met verkeersregelaars, verkeerslichten of nog iets anders.

Kok Bouwgroep zegt vervolgens 'tegen een ambtelijke muur' op te lopen. Maar een telefoontje naar de gemeente leert dat het de firma Baas is die de hakken in het zand zet. Maar 'een ambtelijke muur', dat gaat er bij veel mensen in als zoete koek. Maar in dit geval dus is dat volkomen ten onrechte.

Kok Bouwgroep meldt 'dat het ons ook geld kost en we elke dag met de firma Baas bellen.' En ook: 'Vanmorgen weer gebeld, we worden terug gebeld.' Maar ik hoor daar dan verder weer niets over. Bellen: projectleider Richard Tuijtjens is momenteel niet bereikbaar. Dan de firma Baas bellen, ene Jolanda beantwoordde mijn WhatsApp berichten. Helaas, Jolanda is 'uitgeschakeld' en 'we zijn ernstig onderbemand'. 

Wat een vervelende situatie voor de mensen die tot half november een chalet hebben gehuurd en daar uit moeten. En wij verblijven al vanaf 20 januari (vrijwillig) in onze camper, maar kijken nu wel uit naar het appartement dat bouwkundig begin november klaar is - maar dan twee winterse maanden zo blijft staan door de starre houding van de firma Baas.  


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Keuken uitgebreid

Vandaag is onze keuken wat uitgebreid. Met een extra kastje rechts van het raam, enkele plankjes links van het raam en verlichting onder de ...