27 december 2023

Weer verbonden met de wereld

 

Zwager Pierre was er vandaag en dan wordt er gewerkt. Om te beginnen: wifi installeren. Dat bleek een peulenschil te zijn. Iets meer tijd kostte het trekken van draden om op meer plekken een UTP-kabel te hebben: voor tv en de tuner (HEOS). 

De ingewikkeldste klus bleek het ophangen van een lamp met ventilator. Warme zomers en een plat dak, in de slaapkamer zijn wij er op voorbereid. De lamp is een erfstuk van mijn schoonmoeder, die dit jaar overleed. Hij hangt perfect - boven ons bed dat op 5 januari wordt geleverd.

 

Dit was voor ons de laatste avond in de camper op camperplaats De Rucphense wei. Morgen vertrekken we naar Drenthe om daarna op 2 januari hier terug te komen voor drie nachten. Dan krijgt de camper een week rust. Daarna rijd ik er mee naar de beurs in Stuttgart - alleen. Want: we hebben weer een huis!

Manon, Elly, Cees en Johnno: bedankt voor de vele fijne dagen dat we in 2023 op de Rucphense Weide mochten staan! 
Morgen gaan we via Culemborg (foto maken voor Autoweek Campers) en Ede (crematie van een familielid) naar camperplaats Stee in Lhee. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Keuken uitgebreid

Vandaag is onze keuken wat uitgebreid. Met een extra kastje rechts van het raam, enkele plankjes links van het raam en verlichting onder de ...