09 november 2023

Parkeerplaatsen ook klaar

Als wij in de buurt zijn gaan we natuurlijk even kijken bij de Potterhoeck. De mannen van Kok Bouwgroep zijn altijd erg vriendelijk en laten ons door als we ook even binnen willen kijken. Hulde voor deze harde werkers!

De deur beneden wordt straks bediend met een intercom met camera, zodat we zien wie naar binnen wil.
Intussen zijn ook de brievenbussen beneden opgehangen. Zodra de oplevering is gebeurd kunnen we dus weer post ontvangen. Ik heb de PostNL verhuisservice weer ingeschakeld om verkeerd geadresseerde post een aantal weken door te sturen naar ons nieuwe adres. Via de opgave van verhuizing bij de gemeente worden diverse instanties geïnformeerd.



De warmtepomp staat er uiteraard ook, en nu open. Dat is een tamelijk ingewikkeld apparaat... In enkele appartementen had deze al gedraaid, bij ons nog niet. Zodra de wateraansluiting er is gaat ook deze draaien. 'De laatste weken worden voor ons best warm', glimlachte een van de werkers. Ik heb aangeboden elke dag een ijsje te komen brengen. 'Een worstenbroodje is ook goed', kreeg ik als gevatte reactie.

Buiten bleken de parkeerplaatsen al nagenoeg gereed. Ja, die moeten er bij de oplevering zijn, want die zitten in de prijs. Maar ook dat komt dus goed. (foto onder)
[Alle foto's: Pixel 7]




 



 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Keuken uitgebreid

Vandaag is onze keuken wat uitgebreid. Met een extra kastje rechts van het raam, enkele plankjes links van het raam en verlichting onder de ...