18 november 2023

Oplevering dag eerder

Op de geplande opleverdatum 1 december blijkt de Vereniging Eigen Huis geen bouwkundige beschikbaar te hebben voor het begeleiden van de oplevering. Een dag eerder wel. De Kok Bouwgroep is zo welwillend en meedenkend om de oplevering een dag eerder te doen: hulde! Het wordt dus vanaf 30 november om 15:00 uur dat wij weer een woning hebben. Dat zal even wennen zijn, na bijna een jaar.

De eerste werkzaamheden zijn nu het afwerken van de wanden en het leggen van de vloer. Dat gebeurt allemaal dit jaar nog. En dan zijn wij ook nog een weekje weg om onze halve eeuw huwelijk te vieren! 

Vervolgens kunnen de nieuw aangeschafte meubelen komen - we lieten alles achter in het vorige (huur)huis, in overleg met de nieuwe huurders - en de persoonlijke spullen, die we hebben opgeslagen. Het grootste deel daarvan bestaat uit boeken. In welke volgorde (meubelen - spullen, of spullen - meubelen), dat zien we nog.

Oud en nieuw vieren we dus nog niet thuis in Wouw. Dat doen we dit keer in Drenthe, van 30 december tot en met 2 januari.

  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Keuken uitgebreid

Vandaag is onze keuken wat uitgebreid. Met een extra kastje rechts van het raam, enkele plankjes links van het raam en verlichting onder de ...