30 november 2023

De sleuteloverdracht!

Ja hoor, vanmiddag was de sleuteloverdracht, met de projectleider en de uitvoerder van De Kok Bouwgroep en een deskundige van de Vereniging Eigen Huis. Enkele kleine punten, maar over het algemeen hebben de mensen van de aannemer prima werk verricht. Alles werkt, de verwarming stond al aan en maandag kan de man beginnen die de wandafwerking voor zijn rekening neemt. Tussendoor werden vragen altijd beantwoord en een kijkje nemen op de bouwplaats kon in overleg ook altijd.

Het tweede balkon: daar wonen wij straks.
Achter zien we dat er ook hard is gewerkt. De hekjes staan er, de parkeerplaatsen liggen er en de spullen die er nog liggen gaan volgende week weg. De liften worden komende week in gebruik gesteld. De oplevering van de gemeenschappelijke ruimten vindt begin december plaats.

We 'vierden' deze heuglijke dag met een etentje in 'De huiskamer van Wouw', een restaurant op enkele minuten lopen van ons nieuwe huis.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Keuken uitgebreid

Vandaag is onze keuken wat uitgebreid. Met een extra kastje rechts van het raam, enkele plankjes links van het raam en verlichting onder de ...