27 oktober 2023

Afwerking vordert gestaag

Ook aan het afwerken van de voorzijde wordt weer gewerkt
Vandaag mocht ik weer even een kijkje nemen, samen met een kandidaat voor het afwerken van de wanden. Vanmiddag zijn de drie bestuursleden van de vereniging van eigenaren Potterhoeck ook bij elkaar gekomen om nader kennis te maken, kijken wat er nog aan vragen open staat en om de rolverdeling te bespreken.   

In ons appartement zijn nu de binnendeuren gehangen, nog met beschermend plastic. In de badkamer zijn de kastjes opgehangen. De douchewand, vanmorgen bij BMN (voorheen Raab Karcher) besteld, komt na de oplevering.
Als wandafwerking kiezen we voor renovliesbehang. De keuze wie de klus gaat uitvoeren moeten we nog maken. Al ontlopen de offertes elkaar niet veel. Wel apart dat de één 400 grams aanbeveelt en de ander juist 150 grams. Dat laatste spreekt mij meer aan - want er hoeven geen gaten 'opgevuld' te worden zoals in oudere woningen.




Zicht vanaf ons balkon
De parkeerplaats voor de bewoners is intussen ontruimd en er is zand aangevoerd. Wij kochten twee parkeerplaatsen: één bij het appartement en één extra.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Keuken uitgebreid

Vandaag is onze keuken wat uitgebreid. Met een extra kastje rechts van het raam, enkele plankjes links van het raam en verlichting onder de ...