04 januari 2023

Slaapkamer gekocht

Gemotoriseerd   Wij zijn wel enthousiast over Poortvliet. Mooie zaak, je wordt er prima geholpen en er is veel keuze en kennis. Na een dag woonkamer hadden we vandaag een dag slaapkamer en daar zijn we opnieuw uitstekend geholpen, geadviseerd en rondgeleid. Zodanig dat we ook onze handtekening al konden zetten (maar nu wel gelijk een crowdfunding moeten starten...). Dit is het bed. De hoogte van een boxspring, simpel deelbaar aan het voeteinde (wieltjes die niet zwenken), en heerlijke, verschillende  matrassen, aangepast aan onze vormen en gewichten. We hebben 'proefgelegen' en dat bleek merkbaar héél anders dan waar we nu op slapen. We nemen de uitvoering met drie motoren: nek, rug en benen kunnen apart omhoog. De afstandbediening heeft drie 'geheugen'standen. De motoren hebben een zachte start en zijn opmerkelijk geluidloos. Onder het bed is ruimte voor platte opbergboxen op wieltjes voor extra bergruimte.

Rust   De nieuwe slaapkamer is, net als het gehele appartement, niet groot. Een bewuste keuze, maar wel iets om rekening mee te houden, ook in de slaapkamer. Hier vanaf de buitenkant gezien. In deze software zit geen Aupingbed, dus vergeet die kleur even. Twee kasten naast de deur (1m breed, 2,4m hoog, met LED lichtjes), met bovenin twee planken, een hangdeel en drie grote laden die helemaal open kunnen, en uiteraard met softclose ook weer dicht. Rustige tinten, gedacht op in deze kamer een houtkleurige vloer.

Ruimte   Qua kastruimte gaan we er in deze opstelling niet op achteruit, in vergelijking met de huidige slaapkamerkast. Die is namelijk twee meter. Maar de in totaal zes laden - waarvan twee zijn ingedeeld in acht vakjes - geven een zee van ruimte.

PVC   De volgende etappe: de vloer. Die gaan we volgende week kiezen.
 

 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Keuken uitgebreid

Vandaag is onze keuken wat uitgebreid. Met een extra kastje rechts van het raam, enkele plankjes links van het raam en verlichting onder de ...