21 januari 2023

Laatste blik op de bouw

Vloeren   Morgen, 22 januari, vertrekken we vanuit Wouw met de camper in zuidelijke richting om ergens rond 1 april terug te komen (kleinzoon: 'Dat is een grapje zeker.'). Vandaag wierpen we nog even een blik op de bouw, en we zien dat een deel van de verdiepingsvloeren intussen is gelegd. Erg benieuwd hoe het er in april uitziet, als we terugkomen uit Spanje, Portugal en Frankrijk.

Plek   We kunnen nu ook zien waar ons appartement komt. Fijn plekje, met de middagzon in de woonkamer en op het balkon. Gunstig dus.

Witgoed   Vanmiddag hebben we ook bij de Wouwse witgoedspecialist een wasmachine en een wasdroger besteld. 'Geen idee wanneer deze komt, maar september zal toch wel lukken.' We steunen graag de lokale middenstand - mits het prijsverschil geen astronomische vormen aanneemt. 

Parkeren   Dit is de inrit links van het complex van zestien appartementen, met de parkeerplaatsen waarvan er twee voor ons zijn.

(Alle foto's: telefoon Pixel 7
© Willem Laros)

Ons volgen tijdens de campertrip kan hier.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Keuken uitgebreid

Vandaag is onze keuken wat uitgebreid. Met een extra kastje rechts van het raam, enkele plankjes links van het raam en verlichting onder de ...